Het bestuur

Naam: Govert Veldhuijzen
Onderneming/functie: Burgemeester gemeente Barendrecht
Bestuurslid sinds: 2021

Veiligheid op de Barendrechtse bedrijfsterreinen is voor mij van groot belang, omdat ik vanuit mijn portefeuille openbare orde en veiligheid graag mijn verantwoordelijkheid wil nemen richting de Barendrechtse ondernemers voor veilige bedrijventerreinen.

Naam: Ton Löbker
Onderneming/functie: Compacon BV (onderscheidend in promoties en premiums), directeur/ eigenaar
Bestuurslid sinds: 2003

Veiligheid op de Barendrechtse bedrijfsterreinen is voor mij van groot belang, omdat dit geen extra zorg van ondernemers moet zijn. St. CBBB levert een tastbare bijdrage aan veiligheid op bedrijventerreinen en bundelt de krachten van alle ondernemers binnen Barendrecht op dit gebied. Een prachtig voorbeeld hoe collectiviteit voor iedereen werkt!

Naam: Rien Wisse
Onderneming/functie: Algemeen directeur BUVA rationele bouwprodukten B.V.
Bestuurslid sinds: 2006

Veiligheid op de Barendrechtse bedrijfsterreinen is voor mij van groot belang, want iedereen moet zich veilig voelen in Barendrecht en dat geldt uiteraard ook voor de bedrijventerreinen. Het cameratoezicht leidt tot een veilige omgeving voor werkgevers én werknemers!

Naam: Mark Verweij
Onderneming/functie: Directeur Verdi
Bestuurslid sinds: 2001

Veiligheid op de Barendrechtse bedrijfsterreinen is voor mij van groot belang, want Barendrecht is gewoon een prima gemeente, met een goed ondernemersklimaat, dat doen we met elkaar en daar is de CBBB ook weer een voorbeeld van.